ŞANLIURFA / HALİLİYE - Konuklu Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: meslek tanıtımı

May

Rehberlik Servisi tarafından gerçekleştirilen Mesleki Tanıtım faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen seminerde ; Polislik mesleğini  tanıtmak amacıyla Çevik Kuvvet Polisi ,Trafik Polisi ,Toplum Destekli Polis ,Yunus Polisleri ,Terörle Mücadele ve SiberAy ekipleri tanıtım yapmıştır. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde ilerleyen seminer tüm öğrenciler için özelllikle de Polislik hayali olan öğrenciler için oldukça verimli geçmiştir.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri kapsamında , Jandarma mesleğini tanıtmak amacıyla İlçe Jandarma ekipleri öğrencilerle buluştu. Jandarma personelleri hem meslekleri tanıtırken hem de öğrencilere top hediye edip öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Şbt

Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri kapsamında okulumuza Doktorluk mesleğini tanıtmak amacıyla Uzm.Dr.Ahmet Güzelçiçek teşrif ettiler. Yapılan konferansta Uzm.Dr.Ahmet Güzelçiçek ,doktorluk mesleğini tanıttıktan sonra öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı ve öğrencilere yol gösterici tavsiyelerde bulunarak çalışmayı sonlandırdı.

Ara

Terörle Mücadele Polisleri tarafından yapılan tanıtımda hem öğrenciler Terör konusunda bilinçlendirildi hem de Polislik mesleğinin tanıtımı yapılıp öğrencilerin soruları cevaplandı.